Siirry suoraan sisältöön

6.4.2020 maanantai: NUTS LIVE

  • tehnyt

Ensinnä illan puuhat: Eppu kaivoi kaapin perältä suoraan vuodelta 2016 NUTS Live -konseptin. Tältä se näin nyt etätyöaikaan näyttää:

[youtube_advanced url=”https://youtu.be/lNiHnah6aZ4″ width=”600″ height=”400″ responsive=”yes” controls=”no” autohide=”alt” autoplay=”yes” mute=”no” loop=”no” rel=”no” fs=”yes” modestbranding=”no” theme=”dark” playsinline=”no”]

Ja tältä se näytti 2016 >

Tänään tällainen tekniikkaan tutustuminen. Minulla on kasa liittimiä ja muita kivoja juttuja, joita näin viime viikolla… nyt keksin niille tarvetta vaan eipä tietenkään johdonpätkät enää kävellyt vastaan pikaisesti laatikoita pelmutessa 🙂

Ensi viikolla sitten mukaan vierailevia tähtejä.

Voimaa videosta -harkkaviikko

Päivä alkoi het aamusta myös videohommalla. Ilmoittauduin yhdelle ilmaiselle videokurssille: viikon joka päivälle ohjeita video- ja uutiskirjemuodossa, sekä harjoitustehtävä. Tänään ekaksi vain rikottiin jäätä itsensä esittelyn muodossa:

[youtube_advanced url=”https://youtu.be/3_A8YMG41Uk” width=”600″ height=”400″ responsive=”yes” controls=”no” autohide=”alt” autoplay=”no” mute=”no” loop=”no” rel=”no” fs=”yes” modestbranding=”no” theme=”dark” playsinline=”no”]

Täältä tästä lisätietoja >