Siirry suoraan sisältöön

Kesän 2017 huippuhetket: NUTS Karhunkierros

NUTS Karhunkierros 2017 lumisia maisemia

Sivustoani on vaivannut hiljaisuus viime vuodet… ehkäpä jopa koko historiansa keväästä 2004. Koitan saada eloa, ja harjoitella mm. kirjoittamista, omakustannekirjailijaisäukon jalanjäljissä. Pehmeä lasku, syksyn lähestyessä vähän katsella mitä kesä on minulle tarjonnut.

Suurimmat hetket on koettu Northern Ultra Trail Service – NUTS oy:n kepeillä kesäleireillä, joissa olen viime vuodet päässyt touhuamaan hyvässä porukassa.

Kevätkesän 2017 huippuhetki oli tehdä NUTS Karhunkierros polkujuoksua. Muutama viikko pitkiä päiviä hoitaen ensin osallistujaviestintää somessa ja sähköpostitse. Kisan aikana Moneskon merkeissä ajanotto ja tulokset.

1434 osallistujaa starttasi lopulta polulle, ja reilu 1300 kesti myös maaliin. Pitkät matkat syövät jengiä, joten keskeyttäneiden määrä on kokonaisuudesta suorastaan vähäinen.

Henkilökohtaisesti tekemäni tapahtuman tuotanto oli varsin onnistunut – kunhan ei muistella 2016 syksyllä auennutta ilmoittautumista, jolloin paskaa pääsi lentämään tuulettimeen. Toki kun tämä kesä meni vielä ”oikeiden töiden” ohessa harrastaen, tuotannosta puuttui useita osia joihin haluan jatkossa panostaa. Kokonaisuutena upea tapahtuma, ja 2018 versio tulee olemaan taas mahtavampi!